19.8.16

Tehdit: Siber Çöküş Geliyor!

Kullanıcısı hızla artan internet dünyasında, elbette bu dünyayla alakalı birçok dizi ve filmi de görmeye başladık. İşte bu filmlerden bir tanesi de, tamamen Türk yapımı olan Tehdit: Siber Çöküş.

Çağımızın modern gelişmelerini konu almasının yanı sıra, ilk yerli yapım siber suç filmi olması itibariyle de her türlü desteği hakeden Tehdit: Siber Çöküş filmi için geri sayım başladı.


Fragman:




Siber suçların, özellikle "hack" sözcüğünün hayatımızda iyice yer ettiği bu çağda, giderek daha tehlikeli hale gelen hackerları konu alan Tehdit:Siber Çöküş filminin konusu ise şöyle:

"Yıllarını siber suça vermiş, birçok uluslararası şirkete zarar veren, bilgilerini çalan ve bu bilgileri satan uzman bir hacker devlete bağlı Siber Güvenlik Teşkilatı adlı yapılanma tarafından aranmaktadır. Teşkilatın amacı, bu hackeri yakalayıp etkisiz hale getirmek, aynı zamanda da devlet çıkarları doğrultusunda kullanmaktır.

Siber Güvenlik Teşkilatı tarafından 2 yıl boyunca izine rastlanmayan Kurtbey kod adlı hacker arkadaşımız, yeni bir iş için hacker grubunu bir araya getirdiği sırada, Siber Güvenlik Birimi'ni harekete geçirecek bir açık verirler. Bu açığın ardından yerlerini ve kimliklerini gizlemekte zorlanan ekip bir tarafa, baş rolümüz Kurtbey için asıl macera yeni başlayacaktır".

Yapımcıların açıklamasına göre film, 2016 yılı Sonbahar aylarında vizyona girecek. Detaylı bilgi almak ve daha yakından takip etmek isterseniz, filmin Facebook sayfası için buraya tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Disqus Shortname